Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PočetnaVestiGrad Pirot je postao deo Film Frendly mreže gradova, opština i državne uprave

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je osnovana u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine.
Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR.
Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja,pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standrada stanovnika opštine Pirot.
Svrha postojanja kancelarije je pružanje informacija svim potencijalnim investitorima tj. prvi kontakt sa investitorima u smislu njihovih zahteva i upita, kontaktiranje sa malim i srednjim preduzecima i pružanje neophodnih informacija početnicima u biznisu kao i svim  gradjanima i drugim zainteresovanim stranama.

Grad Pirot je postao deo Film Frendly mreže gradova, opština i državne uprave

Grad Pirot je postao deo Film Frendly mreže gradova, opština i državne uprave.
Reč je o projektu koji sprovodi Srpska filmska asocijacija u saradnji sa partnerskom organizacijom  NALED koja sprovodi program sertifikacije lokalnih samouprava, državnih organa i javnih preduzeća koja uspešno implementiraju procedure za saradnju sa filmskim sektorom.
Grad Pirot je ispunio zahteve u pogledu uvođenja propisane procedure i cenovnika za izdavanje dozvola za snimanje na lokacijama i formirao bazu lokacija koje su pod njegovom nadležnošću, a koje su dostupne za filmske produkcije. Time je grad Pirot sertifikovan kao poslovno okruženje naklonjeno filmu.
U cilju dalje promocije grada Pirota i kontakta sa filmskim produkcijana svi podaci biće dostupni  na sajtu www.filminserbia.com u okviru sekcije Film Frendly gradovi i opštine kako bi se strane produkcije ali i domaći filmski profesionalci mogli da informišu  o lokacijama i potrebnim kontaktima za dobijanja dozvola u Pirotu.
Cilj projekta je da se privuku novi domaći i međunarodni filmski i televizijski poduhvati koji zapošljavaju lokalno stanovništvo,povećavaju profit i promovišu bogatu kulturu, istoriju i prirodu ovog regiona.

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Interreg – IPA CBC

bos

 

FILM FRIENDLY LOGO

 

Interreg - IPA Program

Interreg

Certifikat

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

Free business joomla templates