Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PočetnaVestiJavni poziv za učešće malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u projektu DAR

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je osnovana u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine.
Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR.
Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja,pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standrada stanovnika opštine Pirot.
Svrha postojanja kancelarije je pružanje informacija svim potencijalnim investitorima tj. prvi kontakt sa investitorima u smislu njihovih zahteva i upita, kontaktiranje sa malim i srednjim preduzecima i pružanje neophodnih informacija početnicima u biznisu kao i svim  gradjanima i drugim zainteresovanim stranama.

Javni poziv za učešće malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u projektu DAR

 

Ekonomski fakultet Univerziteta u Nišu i Regionalna razvojna agencija Jug raspisali su Javni poziv za učešće malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u projektu Doprinos akademaca razvoju (DAR).
Opšti cilj projekta DAR je ostvarenje saradnje između Ekonomskog fakulteta i malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koja će rezultirati benefitima za obe strane. Studentima se, u okviru nastave na odgovarajućem predmetu, predstavlja neki od problema ili dilema u poslovanju preduzeća, a koje bi oni trebalo da pokušaju da reše, odnosno da predlože moguće ideje. Na taj način, preduzećima se omogućava pristup novim idejama i mogućnostima za unapređenje poslovanja. Takođe, cilj projekta je omogućavanje preduzećima da se upoznaju sa potencijalnim kadrovima, čime se značajno olakšava proces regrutovanja novih zaposlenih u budućnosti.
Za učešće u realizaciji projekta DAR mogu se prijaviti mala i srednja preduzeća i preduzetnici koji posluju na teritoriji Republike Srbije, bez obzira na vrstu delatnosti kojom se bave.
Javni poziv je otvoren u periodu od 02. februara do 28. februara 2017. godine, u prolećnom semestru, odnosno u periodu od 01. septembra do 31. septembra 2017. godine, u jesenjem semestru.
Prijavljivanje se vrši popunjavanjem prijavnog formulara (Obrazac 1) i izjave (Obrazac 2) koji u navedenom periodu treba dostaviti na adresu Ekonomski fakultet, Trg kralja Aleksandra Ujedinitelja 11, 18000 Niš ili putem elektronske pošte na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Dokumentacija za prijavu se nalazi na sajtu Fakulteta i sajtu RRA Jug, a štampana verzija može se preuzeti na Fakultetu.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 0605600014 ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

 

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Interreg – IPA CBC

bos

 

FILM FRIENDLY LOGO

 

Interreg - IPA Program

Interreg

Certifikat

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

Free business joomla templates