Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PočetnaVestiB2B Susreti Jugoistočne Srbije

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je osnovana u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine.
Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR.
Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja,pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standrada stanovnika opštine Pirot.
Svrha postojanja kancelarije je pružanje informacija svim potencijalnim investitorima tj. prvi kontakt sa investitorima u smislu njihovih zahteva i upita, kontaktiranje sa malim i srednjim preduzecima i pružanje neophodnih informacija početnicima u biznisu kao i svim  gradjanima i drugim zainteresovanim stranama.

B2B Susreti Jugoistočne Srbije

Regionalna razvojna agencija Jug u saradnji sa još tri agencije (Leskovac, Zaječar i Požarevac) organizovati prve poslovne susrete Jugoistočne Srbije u okviru projekta "B2B susreti Jugoistočne Srbije", a koji finansira Regionalna agencija Srbije. Ovi poslovni susreti će biti održani u Požarevcu 21. februara 2017. godine, a učešće mogu da uzmu privredni subjekti koji posluju u oblasti lake industrije. Napominjem da će uslediti i susreti iz oblasti modne industrije (obuća, tekstil i sl.) u Zaječaru i agrobiznisa (uključujući i prehrambenu industriju) u Leskovcu čiji će datumi biti naknadno određeni. Kao kruna ovog projekta uslediće Sajam preduzetništva u hali Čair u Nišu, 13. aprila 2017. godine, a pravo učešća će imati privredni subjekti koji su učestvovali na B2B susretima.
Učešće na B2B susretima je besplatno, a postoji i organizovani prevoz za prvih 15 prijavljenih učesnika. Takođe, učešće i izlaganje na Sajmu preduzetništva će biti besplatno za one koji su učestvovali na B2B susretima.
Cilj ovih poslovnih susreta je inteziviranje saradnje sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji se nalaze na teritoriji Jugoistočne Srbije. Svaka od agencija učesnika projekta će dovesti privredne subjekte sa svoje teritorije i na taj način omogućiti njihovo poslovno povezivanje sa kolegama iz Jugoistočne Srbije.
Rok za prijavu je 10. februar 2017. godine, a prijavljivanje se vrši putem portala http://b2bsusreti.rs/ .
Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona 060/56-000-14 i 018/515-447 ili mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Interreg – IPA CBC

bos

 

FILM FRIENDLY LOGO

 

Interreg - IPA Program

Interreg

Certifikat

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

Free business joomla templates