Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PočetnaVestiSajam preduzetništva i Poslovni susreti jugoistočne Srbije

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je osnovana u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine.
Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR.
Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja,pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standrada stanovnika opštine Pirot.
Svrha postojanja kancelarije je pružanje informacija svim potencijalnim investitorima tj. prvi kontakt sa investitorima u smislu njihovih zahteva i upita, kontaktiranje sa malim i srednjim preduzecima i pružanje neophodnih informacija početnicima u biznisu kao i svim  gradjanima i drugim zainteresovanim stranama.

Sajam preduzetništva i Poslovni susreti jugoistočne Srbije

Sajam preduzetništva Jugoistočne Srbije u Nišu, biće održan 13. aprila 2017. godine sa početkom u 10 časova u Hali Čair u Nišu, a na kome će izlagati 80 privrednih subjekata iz cele Jugoistočne Srbije. Sajam se realizuje u okviru projekta "B2B susreti Jugoistočne Srbije" i to je završna aktivnost ovog projekta koji sufinansira Razvojna agencija Srbije. U okviru Sajma preduzetništva biće održani i poslovni susreti iz tri oblasti privrede: laka industrija, modna industrija i agrobiznis i prehrambena industrija, te Vas ovom prilikom pozivamo da posetite Sajam i uzmete učešće u poslovnim susretima. Sajam će biti promotivno prodajnog karaktera, a ulaz je besplatan za sve posetioce.Učešće na poslovnimu susretima je besplatno i pruža Vam mogućnost za povezivanjem sa partnerima iz Jugoistočne Srbije. Više informacija možete potražiti na sajtu http://b2bsusreti.rs/
Takođe, u okviru Sajma biće predstavljene i mogućnosti za započinjanje posla, kroz finansijske i nefinansijske programe podrške, a koje su usmerene prema svim ljudima koji žele da pokrenu sopstveni posao, ili se nalaze na početku poslovanja.
Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju na broju telefona 0605600014 i mejl adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Interreg – IPA CBC

bos

 

FILM FRIENDLY LOGO

 

Interreg - IPA Program

Interreg

Certifikat

PKP LogoPrivredna komora Pirot

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

Free business joomla templates