Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PočetnaVestiPirot dobitnik sertifikata na forum lokalnih lidera

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je osnovana u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine.
Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR.
Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja,pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standrada stanovnika opštine Pirot.
Svrha postojanja kancelarije je pružanje informacija svim potencijalnim investitorima tj. prvi kontakt sa investitorima u smislu njihovih zahteva i upita, kontaktiranje sa malim i srednjim preduzecima i pružanje neophodnih informacija početnicima u biznisu kao i svim  gradjanima i drugim zainteresovanim stranama.

Pirot dobitnik sertifikata na forum lokalnih lidera

12. aprila 2017. godine u Palati Srbije održan je Forum  lokalnih lidera o uslovima poslovanja i jačanju kapaciteta lokalnih samouprava za podršku privredi i investicijama koja je okupila donosioca odluka iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave , Razvojne agencije Srbije, NALED- a, opština i gradova.
Dodeljeni su sertifikati predstavnicima Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, koji su uspešno završili program obuke u okviru projekta “Jačanje struktra u lokalnoj samoupravi za podršku MMSP” i stekli zvanje internog evaluatora za Program sertifikacije opština i gradova po meri privrede u jugoistočnoj Evropi (BFC SEE). Među kojima je bio i predstavnik grada Pirota  Nenad Petrović.

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Interreg – IPA CBC

bos

 

FILM FRIENDLY LOGO

 

Interreg - IPA Program

Interreg

Certifikat

PKP LogoPrivredna komora Pirot

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

Free business joomla templates