Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) osnovana je u okviru Susedskog programa Srbija – Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine. Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR. Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja, pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standarda stanovnika Grada Pirota.
Naša vizija je: kontinuirani rad na unapređenju lokalnog razvoja grada kroz izradu i realizaciju projekata od značaja za lokalnu zajednicu, kreiranje povoljog poslovnog okruženja i javne infrastrukture.

Grad Pirot i Nacionalna služba za zapošljavanja zajednički realizuju četri programa zapošljavanja u 2018. godini za koje će grad Pirot izdvojiti ukupna sredstva u iznosu od 17 miliona dinara.
Za Javne radove 4,96 miliona dinara, za stručnu praksu 7,34 miliona dinara, subvencije za samozapošljavanje 3,2 miliona dinara, subvencije za teže zapošljava lica 1,5 miliona dinara.
Konkurs za stručnu praksu biće objavljen 3.februara 2018.godine za Javne radove 10. februara a za teže zapošljiva lica 17. februara 2018.godine.
Konkurs za subvencije za samozapošljavanje biće raspisan nakon Odluke Nacionalne službe za zapošljavanje o sufinnansiranju programa.

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Kale

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com