Prijavite vašu lokaciju

PrijavaObrazac za prijavu brownfield lokacije možete preuzeti ovde, a za prijavu greenfield lokacije možete preuzeti ovde i popunjen obrazac poslati na e-mail: ledo@pirot.rs

Dobrodošli

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) osnovana je u okviru Susedskog programa Srbija – Bugarska, a svečano je otvorena 25. septembra 2009. godine. Projekat je finansiran od strane Evropske Agencije za rekonstrukciju (EAP), a vrednost projekta je 100.000 EUR. Cilj osnivanja KLER-a jeste podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja, pojačan priliv domaćih i stranih investicija i porast životnog standarda stanovnika Grada Pirota.
Naša vizija je: kontinuirani rad na unapređenju lokalnog razvoja grada kroz izradu i realizaciju projekata od značaja za lokalnu zajednicu, kreiranje povoljog poslovnog okruženja i javne infrastrukture.

Grad Pirot je objavio Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za revitalizaciju i razvoj poslova koji se smatraju starim i umetničkim zanatima, odnosno poslovima domaće radinosti u 2023. godini. Na javni poziv se mogu javiti aktivna mikro i mala privredna društva, preduzetnici i zadruge koji se bave ovim poslovima i čija je delatanost registrovana pre 01. januara 2023. godine.

Iz budžeta grada je za ovu meru izdvojeno 1,5 miliona dinara, a pojedinačni iznosi subvencija će se kretati od 50 do 330 hiljada dinara, zavisno od namene za koju se sredstva traže. Sredstva mogu biti odobrena za zapošljavanje novih lica, za nabavku opreme i specijalizovanih alata, za nabavku repromaterijala i materijala za pakovanje i distribuciju proizvoda.

Кonkurs je otvoren do 06. oktobra, a dodatne informacije mogu se dobiti u Кancelariji za lokalni ekonomski razvoj Grada Pirota.

Certifikat

Vodič za investitore

vodic

Srpski >>>

Engleski >>>

Investirajte u Pirot >>>

Certifikat

FILM FRIENDLY LOGO

 

Privredna komora Pirot

PKP Logo

Kale

Strategija

 Strategija održivog razvoja opštine Pirot.
 
Download strategije.

Iz ugla privrede

anketa 005

Preuzmite upitnike:

Upitnik 1

Upitnik 2

Želite da postavite pitanje ili date sugestiju?

Kliknite ovde!!!

Procedure

 Postupak izdavanja odobrenja za izgradnju industrijskog objekta za koji odobrenje izdaje opštinska, odnosno gradska uprava.

Download postupka.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com